Even Beauvechain bellen, vooraleer te vliegen…

  • Post category:Info

De inbel- en aanmeldingsprocedure

 

Voordat het vliegen kan beginnen tijdens de toegelaten periodes moet iemand van onze club inbellen bij de militaire vliegbasis van Beauvechain om te melden dat we starten met vliegen. Elke dag, dus ook in het weekend. In het verleden werd dit steeds door een bestuurslid gedaan, of er nu gevlogen werd of niet.  Hier komt verandering in. De verantwoordelijkheid voor het inbellen ligt nu bij de eerste die aankomt op het terrein of de eerste die gaat vliegen natuurlijk.

Onder de tafel is een koker bevestigd met daarin de inbelkalender. Je vind er zowel de telefoonnummers als instructies. Indien er niemand opneemt op het eerste nummer MOET je naar het tweede nummer bellen! Let op, het gaat hier enkel om een MELDING en NIET om een vraag tot goedkeuring van onze activiteiten.

Na het telefoontje noteer je het resultaat en andere opmerkingen bij de juiste datum. Zo weet niet alleen de volgende wat te doen (die moet dan niet meer inbellen), maar zo kunnen ook wij de relatie met de militairen opvolgen.

Wij hopen op uw medewerking en professionaliteit te kunnen rekenen. Onze vliegvergunning hangt hiervan af! Alvast bedank hiervoor.